Iberische hamtour

EEN IBERISCHE HAMTOUR IN ARACENA

Houdt U van Iberische Bellotaham? Kom dan met Sevilla Sights een drogerij bezoeken in Aracena.
Deze tour is voornamelijk om het hele proces van drogen te bekijken en natuurlijk als klap op de vuurpijl, om de ham te proeven…

De gasten worden (per eigen vervoer) verwacht in Aracena waar wij op hen wachten om de tour in het Nederlands te verrichten.

Allereerst wordt een bezoekje gebracht aan het prachtige landschap, een beschermd gebied waar voornamelijk kurkbomen staan en waar de Iberische bellota (eikeltjes) varkentjes rondlopen. De varkens kunnen zelfs aangeraakt worden…

Vervolgens volgt de rondleiding door de drogerij. Een familiebedrijf van 4 generaties waar alles nog op ambachtelijke wijze gedaan wordt.

In deze drogerij krijgen we stap voor stap het hele proces te zien die de bellotahammen doorlopen.Na ca 1 uur volgt waar we natuurlijk allemaal naar uitkijken… De proeverij in de bodega. Onder het genot van een plaatselijke wijn wordt deze overheerlijke bellotaham geserveerd.

Deze “smakelijke” tour is écht de moeite waard!!

Meer informatie

Prijs:

€45,- per persoon

  • Vul het aantal personen in.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,75 out of 5)

Laden...

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recente reacties