FLAMENCO SEVILLA + TAPAS

Flamenco Sevilla

Flamenco Sevilla – Wilt u een Flamenco Show in Sevilla bezoeken? “Tablaos” zijn plekken waar je een flamencoshow kunt bezoeken. In Sevilla zijn er verschillende. Één van de beste in Sevilla is wel Museo del baile flamenco.
El museo del baile flamenco is geen traditioneel museum..Het is een alles-in-één-ervaring!
Je kunt er niet alleen de flamenco-dans zien maar ook een idee krijgen van de geschiedenis en de cultuur.
Een flamencoshow bijwonen in Sevilla is een “absolute must”.
Sommige mensen beweren dat een bar waar spontaan flamenco gedanst wordt de enige echte plek is om een flamenco optreden te zien. In de barren zijn normaal gesproken minder toeristen en wordt er meer geïmproviseerd. De flamencoshow in een “tablao” is toch net wat anders…deze zijn speciaal ontworpen voor flamenco optredens.
De artiesten zijn proffesionals. Jarenlange training en vaak ook als kind meegekregen van de ouders en grootouders. Men ziet aan de dansers hoeveel passie en emotie er in de dans zit. De gelaatsuitdrukkingen.. de bewegingen.. de prachtige gitaarmuziek..de speciale manier van klappen..

Meetingpoint:

El Museo del baile Flamenco

Vertrektijd:

Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo: 17:00, 19:00, 20:45 en 22:15

Duur:

1 uur (exclusief tapas)

Prijs:

€22,- per persoon (exclusief tapas)

  • Vul het aantal personen in.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Laden...

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recente reacties