Fietsen met Dolores

Fietsen met Dolores

OVER MIJ….

Mijn naam is Dolores Rubio Jiménez, geboren en getogen in Nederland (Brabant) maar met Sevillaanse roots. Beide ouders kwamen van Sevilla. Dat verklaart natuurlijk de liefde voor de stad. Sinds 2005 ben ik, samen met mijn Spaanse man en 2 inmiddels volwassen kinderen , woonachtig in Espartinas, een dorp ca 12 km van Sevilla. Als kind kwamen we iedere schoolvakantie naar Sevilla, waar behalve mijn ouders, de rest van de familie woont. De liefde voor de stad is met de jaren gekomen.. iets wat mijn ouders altijd hadden, ver weg van huis.

Nederlandstalige gids Sevilla

Sinds ca 5 jaar werk ik als Nederlandstalige gids voor verschillende bedrijven en sinds ca 4 jaar heb ik mijn eigen bedrijfje gestart, nl. Sevilla Sights (ook vindbaar o.n.v “fietsen met Dolores”).
Gezien mijn liefde voor de stad en ook de liefde voor Nederland heb ik besloten om me enkel tot de Nederlandstalige bezoekers te richten. Een perfecte combinatie!
Er is voor mij niets fijner dan ´s morgens met een groep Nederlandstalige mensen door Sevilla te fietsen en hen “mijn stad” te tonen.
Het is enorm fijn te horen dat mensen bij mij een tour boeken op aanraden van iemand die al met mij gefietst heeft.
Sevilla Sights of fietsenmetdolores.nl houdt zich niet alleen bezig met fietsen maar TOURS, TICKETS & EVENTS; fietsen, wandelen, wijnproeverij, hamtour in Aracena incl. hamproeverij, groepsarrangementen , tickets voor flamencoshow, boottocht, tapastours en tours op maat.
De tours zijn te boeken via een reserveringsformulier op de site of via de mail info@sevillasights.com

Graag tot ziens in Sevilla!

fietsen met dolores