Boottocht Sevilla Guadalquivir

Een boottocht op de Guadalquivir

Ontdek Sevilla vanuit een ander oogpunt en geniet van een prachtig uitzicht op de stad. De Sevilla boottocht van ca 1 uur vaart naar belangrijke bezienswaardigheden zoals de wereldtentoonstellingen van 1929 en 1992.

Bekijk de vele bruggen die Sevilla rijk is en voornamelijk de brug van Triana, officieel Puente Isabel II genaamd. De brug uit de 19e eeuw met de grote ringen die vooral ´s avonds prachtig is door de verlichting.

Er zijn verschillende boten die op de Guadalquivir varen, voornamelijk grote die net onder de bruggen door kunnen maar waar ook heel veel mensen op gaan.

Sevilla Sights biedt een boottocht aan op een kleine boot, met bar aan boord, wat het nog specialer maakt. Heerlijk uitwaaien en genieten van het uitzicht met een klein groepje of indien gewenst privé.

Er zijn verschillende op- en uitstapplaatsen en men kan in overleg met Sevilla Sights voorkeur van plaats en tijd aangeven. Ook ´s avonds is een boottocht mogelijk!

De Sevilla boottocht is ook geschikt om een gelegenheid te vieren zoals verjaardag, jubileum, of om je partner te verrassen.

In dat geval zorgt Sevilla Sights ervoor dat er geen andere gasten mee varen om uitsluitend voor die groep naast de aanwezige drank ook hapjes beschikbaar te stellen.

Ook voor kleine kinderen is de boottocht enorm leuk, zeker als de kapitein ze de mogelijkheid biedt (even voor de foto) de boot te sturen.

Aan boord hoort men d.m.v. een audio in het Engels of Spaans welke gebouwen of monumenten er te zien zijn en verteld men ook over de rivier, de Guadalquivir.

De Guadalquivir (afkomstig van de Moorse naam Wad-al-Kibir) betekent ‘grote rivier’. De rivier is meer dan 700 km lang en verbindt Sevilla met de Atlantische Oceaan.

Belangrijke informatie

Start- & eindpunt:

Torre del Oro

Tijd:

tussen 10:00 – 20:00 uur op elk heel uur

Dagen:

Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo

Duur:

ongeveer 1 uur

Kinderticket:

Geldig voor kinderen van 6-11 jaar. Kinderen 0-5 gratis!

Combineer de Boottocht Sevilla Guadalquivir met één van onze andere tours!

  • Vul het aantal personen in.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,25 out of 5)

Laden...

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recente reacties