Biketour Sevilla

Biketour Sevilla

Biketour Sevilla met Nederlandstalige gids is nu eenvoudig online te boeken bij Sevilla Sights. Onze gids neemt u graag mee om de bezienswaardigheden van Sevilla te ontdekken. Een makkelijke manier om in korte tijd veel van de stad te zien. Inclusief de verborgen pareltjes die nog niet in iedere reisgids te vinden zijn. Onze Nederlandse gids Dolores woont inmiddels al jaren in Sevilla en deelt graag haar kennis en vooral ook passie voor de stad. Inclusief tips over de vele leuke restaurants waar u na de tour naar toe kunt gaan.

Reserveer nu online

biketour sevilla

Vertrekpunt en tijden

Het vertrekpunt van de Biketour Sevilla is tegenover hotel Monte de Triana aan de Clara de Jesús Montero in Triana. Van maandag tot en met vrijdag vertrekt de tour om half 11 en in het weekend om 11 uur. In de zomer is er ook een avondtour om 8 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg. Meer informatie?

Fietsen

De tour is inclusief comfortabele goed onderhouden fiets van Nederlandse makelij. Voor kinderen zijn er kleinere fietsen of kinderstoeltjes beschikbaar. De biketour is voor iedereen goed te volgen. Sevilla is een veilige stad om te fietsen met vele goede fietspaden. Wilt u na de tour zelf fietsen? Eventueel kunt u de fietsen na de tour huren. Brengt u liever uw eigen fiets mee? Dat kan natuurlijk ook, laat het ons even weten.

Overige tours

Naast de Biketour Sevilla biedt Sevilla Sights vele andere tours. Zoals mountainbiken in de prachtige omgeving van Sevilla. Naast biketours verzorgen wij bijvoorbeeld ook een tapas- en wijnproeverij, een boottocht of een bezoek aan een flamencoshow. Voor de wandelaars zijn er ook verschillende wandeltours. Uiteraard zijn combinaties mogelijk. Tour op maat? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Reserveren

Reserveer nu eenvoudig online via het reserveerformulier. Bellen kan natuurlijk ook +34 639 429 663 of mail naar info@sevillasights.com. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem gerust contact op!