Bike Tour Sevilla

Bike Tour Sevilla

Bike Tour Sevilla is dé manier om Sevilla te ontdekken. Binnen korte tijd bezoek je een groot aantal hoogtepunten van de stad onder begeleiding van een Nederlandse gids. Bij Sevilla Sights krijgt u geen standaard verhaal uit een boekje, maar een gepassioneerde gids die u niet alleen meeneemt naar de bekende highlights zoals de Giralda en Plaza de España maar u ook graag de stad laat zien door de ogen van de locals. Onze gids adviseert u ook graag over de rest van uw verblijf.

bike tour sevilla

Fietsen in Sevilla

Sevilla heeft zicht ontwikkeld tot een fietsvriendelijke stad. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in het fietsnetwerk. Dit heeft geresulteerd in fijne, veilige fietspaden. Het tempo van de bike tour is erop gericht dat het voor iedereen goed bij te houden is. De bike tour is inclusief de huur van comfortabele betrouwbare fietsen van Nederlands fabricaat. Het is mogelijk de fietsen na de bike tour zelf te huren. Ontwijkt u liever de brandende middagzon? Gedurende de zomer is er ook bike tour in de avond. Sevilla is in de avond ook prachtig om te zien.

Bike Tours

Sevilla Sights biedt verschillende bike tours aan. Naast de highlights tour waarin je de hoogtepunten van Sevilla ontdekt biedt Sevilla Sights ook de mogelijkheid om een bike tour te combineren met andere must-do’s van Sevilla. Zoals een boottocht, flamencoshow, tapasproeverij of wijnproeverij. Voor de sportievelingen zijn er ook een mountainbike tours waarmee je het eveneens prachtige buitengebied van Sevilla ontdekt. Vraag gerust om meer informatie voor een tour op maat!

Online reserveren

Reserveren kan eenvoudig online via het reserveerformulier. Bellen kan uiteraard ook: +34 639 42 96 63 of mailen naar: info@sevillasights.nl

Vragen?

Speciale wensen, benieuwd naar een offerte of overige vragen? Laat het gerust weten via het contactformulier. Bellen kan uiteraard ook: +34 639 42 96 63 of mailen naar: info@sevillasights.nl